Избор на правилни токчета, които да отиват на всичко

Posted by admin 02.07.2019 0 Comment(s)

Елегантните обувки може да не се забелязват на пръв поглед, но всъщност те играят много важна роля за цялостната визия на тоалета.  Вижте как можете да изберете елегантни обувки, които да придадат класа на тоалета ви, но и да не ви струват много скъпо.

 

В случай, че сте с ограничен бюджет, трябва да бъдете особено внимателни в избора на обувки. Най-печелившия вариант е да заложите на класически и неутрални цветове като черно и бежово.

 

Ежедневните обувки трябва да бъдат с по-нисък ток и със стабилна пета. Високите токчета ги оставете за вечерта. Важно е през деня да се чувствате добре. Високите токове могат само да ви причинят дискомфорт и да ви съсипят деня.  И също така никога не купувайте обувки, които изглеждат евтини, дори и да са най-скъпите в магазина.

 

Най-добре е да заложите на затворените обувки. Те са по-елегантни, а в същност целта на елегантността е да не вдига много шум.  Също така, с такива обувки няма нужда да мислите дали педикюрът ви е отличен или дори не ви се налага да имате такъв.

 

Ако имате големи крака, то избягвайте белите обувки. Избирайте обувки, които карат краката ви да изглеждат по-малки. Това зависи много и от петата, а и от мястото, за, където са предназначени обувките.

 

Обувките, които имат каишки около глезена, привличат окото върху тази част на тялото. Така че, ако не искате хората да ви гледат там, просто не носете такива обувки. Ботите до глезена имат същата роля. Такива модели са предназначени за дамите, които имат много слаби крака и глезени.

 

Ако много си падате по такива модели, можете да си вземете сребристи или лачени обувки. Те са най-подходящи за вечерни събития и коктейли.

За отворените обувки е важно да имате хубав педикюр и поддържани пети.