Избор на есенно/зимни обувки за младите момичета

Posted by admin 09.08.2019 0 Comment(s)

Модерните обувки за по-младите представителки на нежния пол за сезон Есен-зима, ако се съди от предложенията на дизайнерите в столиците на модата, се фокусират върху нежния, класически стил. Въпреки това, дизайнерите добавиха в обичайните опции на обувките и ботушите някои интересни елементи, като катарами, каишки, верижки, дантела и прозрачни токове

 

Лоферите 

Истинският пробив в обувната промишленост на 21 век започва с ниските обувки с плоска подметка, по-известни като лофери. Някои ги наричат обувки за аристократи, а други - обувки за студенти. Въпреки това, те остават едни и същи. Лоферите идеално се съчетават с всяко облекло добавяйки благородство към всеки аутфит. Няколко необичайни варианта за тази година са лоферите стил чехли.

 

Обувки с ток със стилно заоблени върхове

Закръглените очертания никога няма да излязат от мода. Тази форма прави дори най-големия размер обувки чист и красив. Закръглените върхове пасват еднакво добре на всеки стил облекло. В наши дни този интересен модел се предлага с висок и нисък ток, на платформа, тип чехла и с масивна, удебелена подметка. Основното нещо е да се запази индивидуалният стил. Ботуши, обувки и чехли с елегантно заоблен нос са доста екстравагантно решение. Въпреки това, те ще изглеждат отлично с рокля, костюм или дори с дънки. Важно е да не се прекалява със съчетаването на твърде привличащи погледа детайли, за да не изглежда цялостния външен вид смешен и абсурден.

Сериозните и делови хора е малко вероятно да предпочетат този модел. Въпреки това, за тийнейджърите и по-младото поколение това е чудесна възможност да се покаже оригиналност и индивидуален стил.

 

Обувки с токове тип „буци”

Много популярен модел тази година ще бъдат обувките с масивен ток. Това също е вариант на класическия стил, но с подробности за шокиращо въздействие и модерност. Тези обувки също са подходящи за млади момичета, които не се страхуват да създават ярки и бунтарски аутфити. Обикновените високи ботуши не са вече на мода, тъй като са заменени от интересни дизайнерски решения като ботушите с чорапи. Те изглеждат секси, правят красивите женски крака още по-стройни и подчертават тяхната изключителна хармония. Моделите в червен цвят създават особено привлекателен поглед.