Избираме дамски обувки за любимата си пола

Posted by admin 10.04.2019 0 Comment(s)

Изборът на дамски обувки е като преживяна приказка за всяка жена, но това е само в магазина. Когато се приберем у дома и трябва да ги носим, много често изпадаме в невъзможност за правилната комбинация с дадени дрехи. Така, стотици жени се оказват с изключително скъпи дамски обувки в своята колекция, сред които повечето обаче по нищо не пасват на наличните им дрехи. Ние сме тук, за да ви помогне, ако страдате от подобна беда. Ще ви разясним как точно да изберете правилните дамски обувки за своята любима пола…Да започваме!

 

Дамски обувки за мини пола

Супер късата пола седи чудесно с дамски обувки на висок ток. Това е правилото, но не може да се опираме само на класиката, нали? Истината е, че според последните модни тенденции, чудесен е вариантът да съчетаваме такава пола – в разкроен и тесен вариант – и със спортни дамски обувки, например кецове с платформа или гуменки.

 

Средно дълга пола

Ако това е пола тип молив или пола с висока талия, разбира се, идеалният вариант за вас са елегантните дамски обувки и тези на висок ток. Но ако ще се спирате на нещо по-ежедневно, съвсем спокойно можете да си подберете боти, ботуши и дори обувки тип кубинки, за да разнообразите визията си.

 

А с какво да носим дългата си пола?

Тук зависи от фактора вашата собствена височина. За високите дами е нормално да сложат сандали на равна подметка и всякакви други ниски обувки, но не всяка ниска дама ще се чувства добре в подобна комбинация. За тях е препоръчително да се спрат на нещо по-високо. За да не се виждат обувките, може да ги скриете под полата или да са с платформа, която няма да изпъква, колкото изпъкват високите токчета.