Идеи за съхранение на обувки в дома

Posted by admin 11.09.2019 0 Comment(s)

Независимо дали имате пет чифта обувки или петдесет, трябва да ги виждате. Ако не, следващия път, когато пазарувате, може да се окажете с подобен чифт обувки, който вече притежавате, който се намира в дъното на гардероба ви.

 

Органайзерите за обувки играят няколко важни роли. Първо, те държат обувките ви на достъпно място, в което имате ясна видимост. Когато сложите чифт черни панталони, погледнете подредените обувки, за да видите кои от тях са подходящи. Органайзерите, също така, предпазват обувките ви от прах. Без значение колко добра домакиня сте, обувките ви събират прах - особено зимните ви обувки през летния сезон и обратното. Тези системи за съхранение включват пластмасови кутии, етажерки и шкафове. Други ще държат обувките ви прибрани, така че върху тях да пада по-малко прах.

 

Системи за съхранение

 

Един от начините да изберете най-добрата система за съхранение е да решите къде ще държите обувките си. Вярвате или не, не всички обувки трябва да се съхраняват на едно и също място. Например, ако имате деца, които играят в калта и мръсотията навън и след това влязат в къщата, е необходим набор от кутии за кални обувки. Добре е децата да свалят обувките си на вратата и след това да ги съхраняват в тези кутии. Тези кутии обикновено се изработват от естествена или синтетична дървесина, материя, метал, стъкло, пластмаса и други. В тях може да съхранявате ботуши, маратонки, боти и дори ръкавици и шапки през зимата. Най-доброто място е в близост до входната врата и вашите деца могат да свалят обувките си, когато влязат в къщата.

 

Ако сте разочаровани от това оборудване, което заема пространство близо до предния вход, помислете за система за съхранение, създадена в гаража, тавана, мазето или балкона. Тя ще насърчава вашето семейство да съхранява обувките, които не се използват редовно в текущия сезон, извън къщата. Съхранявайте обувките си извън жилищното пространство и никога няма да се препъвате постоянно в шпайкове, кални обувки или обувки за ски в дома ви.

 

Системи за съхранение на обувки

 

Ако търсите система за съхранение за обувки в дома, имате много възможности за избор. Рафтовете за стена могат да съхраняват до четиридесет чифта обувки. Популярен начин е поставката със стоманени пръти и полиестерни или дървени рафтове, като може да използвате рафтовете за съхраняване на кутии за обувки (което със сигурност предпазва обувките ви от прах). Най-доброто от всичко е, че хранилището за обувки е поставено на колела, така че можете да местите вашата колекция от стая в стая.

 

Друг разпространен начин е способът за съхранение, който сe намира вътре в самия гардероб и който може да съдържа голям брой обувки. Рулонна дървена рамка държи полиестерно устройство, така че, ако поставите тази система в гардероба си, има капак, който можете да издърпате, за да покриете предната част на приспособлението, скривайки истинското му предназначение. Добре е да поддържате идеална хигиена на обувките, когато ги съхранявате в спалнята или друга стая на жилището.