Идеи за супер стил с дамски спортни обувки

Posted by admin 17.07.2019 0 Comment(s)

Да си истинска дама и да се славиш с изискан стил отдавна не означава да носиш само елегантни обувки на висок ток. Напротив, вече е напълно нормално, а и възможно да бъдем супер стилни и със спортни обувки. Въпросът е да намерим подходящите дамски обувки в спортен стил и съответно да ги комбинираме с правилните дрехи и аксесоари. А ето ги и нашите уникални идеи за супер стил с дамски спортни обувки:

 

Дамски маратонки с дълга връхна дреха

Ако ще е зима, заложете на оригинално оувърсайз дамско палто с дължина под коленете, но ако става въпрос за горещите летни дни и топлата пролет, можете да комбинирате любимите си маркови маратонки с елек до ханша, а защо не и с тренч?

 

Дамски спортни обувки с елегантен панталон

Не е задължително да става въпрос за панталон с ръб и широки крачоли, какъвто обичаме да носим с обувки на висок ток. Може да заложите на нещо спортно-елегантно: например дамски кецове с панталон тип цигара в бяло или черно.

 

Бяла памучна рокля със спортни обувки

Вариантът в тенис стил е отличен и чудесно ще пасне на вашите удобни маратонки за спорт, но можете да съчетаете и някоя по-женствена кройка с интересни мокасини в светъл нюасн или с флорални мотиви.

 

Гащеризон с гуменки

Не забравяйте, че гащеризоните са супер модерни тази година. А ако смятате да се спрете на класически, тоест спортен или типичен деним модел, не му мислете много и зарежете некомфортните обувки на висок ток. Вместо тях, сложете изчистени дамски гуменки в тъмно синьо, черно или някой друг цвят, позволяващ дори да се окаляте, ако ще ходите на разходка извън града през идния уикенд.