Идеи как да носите обувки с масивни токове

Posted by admin 06.05.2019 0 Comment(s)

Кой каза, че само кинжалите съвпадат с бунта? Този сезон големите модни къщи ни подтикват да опитаме нещо ново и да извисим стила си в нови естетически измерения...

 

Въпреки че повечето от нас смятат масивните токове за идеални за танци и първа среща поне по отношение на външния вид. Тази година добавяме още един важен параметър към нашите вечерни обувки. Той се нарича комфорт.

 

Ето защо дебелите токове поставят топката в игра. Високи и ниски нива, ботуши и боти, обувки и сандали, дебелите токчета придават авангарден поглед на нашия външен вид. И те го правят, като ни дават свобода на движението и усещането, че не сме в опасност от падане.

Тази година дизайнерите показаха впечатляващи токчета, които не само са масивни и удобни, но имат и детайли, които ще откраднат впечатленията на всички: цветни ресни, апликации с кристали, бродерии и странни скулптурни форми. Създадени през 90-те години на миналия век, масивните токове, определено са идеални за изпълнение на вашия дълъг списък с професионални задачи и ежедневните ви разходки в града. Много хора смятат, че можем да ги носим дори вечер или на танци през нощта. Освен това, обувките с масивни токове могат да ви направят модерни и да добавят блясък към тоалета ви?

 

Как да ги носите?

 

   • Плисираната пола от лъскава материя може да се комбинира перфектно със сандали или токчета с масивен ток.

   

   • Създайте „glamour“ външност с класическа малка черна рокля с кадифени обувки или, ако сте още по-дръзки, с брокатни ботуши (разбира се, с удебелен ток). Освен това, семплата черна рокля може да бъде фона, коейто ще покаже вашите обувки с масивни токчета.

   • Дългата рокля или пола са най-добрият "спътник" за тези обувки. Също и панталоните, които са със силует по тялото, могат да покажат тези обувки в най-добрата им светлина. Накратко, всички елементи на женския гардероб с дължина до глезена са по-подходящи за тези обувки, тъй като токовете им не са тънки и няма да изглеждат като "изгубени" под тъканта.

 

   • Съчетайте чантата си не с обувките, а с тока за още по-впечатляващ и неочакван резултат.

 

 

Идеи с какво да съчетаете обувките с масивни токчета:

 

   • Ако имате трудности при ходене с високи токчета (масивните със сигурност са по-стабилни от тънките, но това не означава, че височината не засяга ходенето), изберете нещо по-малко като височина. Ако изберете обувки с широк връх и широк ток, ще  изглеждате странно и почти безразлично, така че избягвайте твърде широката версия, която изглежда старомодно. Тя е натрапчива и е твърде грънч, така че вместо да ви направи женствени ще отнеме няколко точки от стила ви. С нея ще останете незабелязани или по-лошото, ще направите отрицателно впечатление.