Хитовете сред дамските маратонки тази година

Posted by admin 06.08.2019 0 Comment(s)

Не съществува такъв моден сезон, през който дизайнерите да се отрекат от спортно-елегантните и дори изцяло спортните обувки. Същото важи с еднаква сила както в областта на съвременните мъжки обувки, така и за стилажа с дамски обувки. Днес, ще говорим конкретно за спортните обувки за жени обаче. Предлагаме ви да се информирате относно най-актуалните маратонки за жени сега:

 

Класическите кецове, маратонки в скейтборд стил

Това са тийн обувки, които не всяка дама ще одобри. Ако и вие сте от по-претенциозните жени обаче, може да обмислите идеята за такива обувки, но във вариант с елегантно сако или прилепнала по тялото пола за по-секси визия.

 

Типични маратонки за тичане

Те не само че не са за подценяване от гледна точка на максимално удобство през лятото, но и са интересни предложения за комбинации с рокли, поли и ризи. Идеални са вариантите в каре, раирани маратонки и дори чисто бели или класически сиви.

 

Маратонки в стил мокасини

Съчетанието между формата на маратонка и дизайна на дамски мокасини превръща този нов вид кец в уникална концепция за модерната и независима жена, типично по градски еманципирана и готова да скочи в дълбокото в името на нещата, които иска.

 

Блясък и щампи

Големите декорации по изчистените модели спортни обувки за лятото при жените са с високо ниво на артистичност и оригиналност. По-скоро дори говорим за изобразително изкуство върху естествена кожа – тенденция, която наследихме от миналогодишните хипстърски и еко концепции, комбинирани с идеята за нетрадиционна визия на работното място или дори на парти. Защо не по маратонки? Стига с тези фамилиарности!