Хит обувки 10 лв

Posted by admin 03.04.2021 0 Comment(s)

В нашата електронна платформа всеки ще намери това, което търси. Ние организираме редовно промоции, отстъпки и ликвидации. В този пост ще ви разкажем за достъпните  обувки 10 лв., които може да закупите изгодно от нашата аутлет колекция.

 

 

Това, с което се характеризират тези обувки, са качеството и стилът. Това могат да бъдат горещи платформи, стилети и много други ярки и креативни модели. Не обръщайте внимание на онези стилове, които са едновременно практични и модерни, а  изпробвайте тези, които могат да се носят за събития на открито, градински партита, пикници и други. При нас ще намерите богата гама обувки, които могат да се носят както в офиса, така по улиците на големия град.  Надяваме се, че тези стилове ще ви дадат вдъхновение за следващия ви избор. В ревютата на модните дизайнери наблюдаваме черни, червени и бежови модели, обувки във всички цветове на дъгата, модели в металически цветове, дървени токчета, ниски обувки, обувки с грайфери, високи платформи и неустоимите класически модели „Мери Джейн“.

 

Обувки с каишки

Моделите обувки с каишка, покриваща глезена на крака видяхме на всички световни модни подиуми. Каишката може да бъде с единична или двойна. Също така, тези обувки могат да бъдат с или без ток. Ако каишката (или каишките) е в най-тясната зона на глезена - това е най-популярният модел, който се нарича „Мери Джейн“. Основното в него е контрастът на цвета или текстурата на обувките и каишката.

Ако пропорциите на краката ви са по-къси спрямо тялото, не трябва да избирате такъв модел, защото той ще скъси визуално още повече долната част на тялото ви. Тези обувки са подходящи за момичета с пълен крак, защото ще направят глезените им по-елегантни.


Равни обувки

За онези дами, които искат да си починат от токчетата, дизайнерите са подготвили най-новите обувки с равни подметки. Това са предимно свежи варианти на лоуфери, мокасини и оксфордки. Те могат да бъдат на много дебела и дори „тракторна“ подметка, с масивни месингови катарами и каишкии, декоративни шевове, капси и копчета. В търговската мрежа се предлагат както по-спокойни дизайни, така и по-дръзки и дори такива с пух.

 

Стилети

Отношението на дизайнерите към ретро стила от 70-те години тази година се вижда най-ясно в обувките. Ниският грациозен ток (с много тънък център, силно разширяващ се надолу и нагоре) в комбинация с романтична блуза и широка пола до коленете, е водещата тенденция на сезона.