Готини дамски сандали за през лятото

Posted by admin 02.06.2019 0 Comment(s)

Обикновено през пролетта, модните подиуми са показали каквото са имали да показват за предстоящото лято.  Така че, сега е времето на магазините да предложат на дамите – най-добрите летни сандали, които да си купят сега, за да носят през лятото. Модните експерти съветват дамите да влязат в топлия сезон с правилната стъпка и подходящата обувка. Защото както знаем от приказките, може би в обувката се крие ключът към сърцето на принца.

 

Нека обаче да не спекулираме с дамските настроения, а да покажем какво се пазарува по света и какво особено има е предложенията за дамски сандали за това лято. Нека започнем с контрастите и дизайнерските игрички. Много интересно предложение е за обикновени почти ретро дамски сандали в бежов цвят, но със закачени плетени пискюли (почти като мартенички) в най-различни топли и гъсти цветове. Контрастът е видим, както и играта с материите.

 

Черни дамски сандали в изключително елегантна форма от типа плъзгащи се сандали, без да е нужно да ги закопчавате. Елегантно черно дори за вечерен летен тоалет. Като реакция на ниските сандали в елегантен черен цвят, идват кафяви кожени сандали с много висок ток, които ще са идеални за дълги бели ефирни рокли. Тези кожени модели се предлагат и в черно, или в сребърно.

 

За екстравагантните дами, има дизайнерски форми за сандали, които изцяло покриват ахилесовата част на крака, на отпред са оголени почти до началото на пръстите на краката. Дизайнерите не спират с изненадите! След дългите зимни месеци, дамите заслужиха цветните си обувки – сандали с висока подметка и украсени на разноцветни ивици. При положение, че ивиците не са ви по природа, нито прекалената дизайнерска лудост, има достатъчно опростени минималистични модели, които ще прибавят една простота на фигурата на краката на дамите.