Евтини кецове

Posted by admin 30.08.2019 0 Comment(s)

Когато не знаете как да  съчетаете своя инвентар, защото все още не сте го употребили, решението винаги е едно – бъдете минималисти! За да се запази пропорциите при микс и мач, ако заложите на извънгабаритен панталон тип торба, заложете на стегнат отгоре топ. Опитайте да комбинирате А-образните панталони с бяло трико отгоре. Сложете си кецове за спокойна следобедна разходка на плажа или на високи платформи за комфортен вечерен изглед. За финал добавете шал с ресни, стара дантела или друга ръчно изработена нишка като акцент за повече Boho настроение.

Доста от онлайн магазините предлагат продукти с ниска себестойност, но тъй като името им е вече утвърдено на пазара и имат отлична маркетингова стратегия хората се подвеждат и пазаруват от тях. Не винаги марката и цената са от решаващо значение. Понякога себестойността на един артикул може да е съвсем ниска, но ако той е направен от естествени или подходящи и качествени, инженерни материали, може да предложи същото удобство и естетика, както по-скъпите му колеги.

Играйте умно и поръчайте вашите евтини кецове, евтини маратонки, евтини спортни обувки, евтини ниски обувки, евтини еспадрили, евтини високи обувки, евтини боти, евтини ботуши, евтини летни боти, евтини летни ботуши, евтини платформи, евтини чехли и евтини сандали от официалния уебсайт на Mes.bg, защото нормалното е скучно!