Ето какво казват вашите любими обувки за вас самите

Posted by admin 15.07.2017 0 Comment(s)

Според психолозите любимите обувки на една дама разкрива нейни особени специфични черти от характера. Ако ви е любопитно, вижте по-надолу какво казват за вас самите и вашите любими модели дамски обувки

 

Според експертите, ако най-често обувате обувки на висок ток, вие не сте просто елегантна или вманиачена във външния си вид. Не. Вие, по-скоро сте от хората, които не се страхуват да поемат повече отговорности, а освен това сте и организирани и дисциплинирани в работата и си знаете цената.

 

От друга страна, жената, която носи кецове, най-често е целенасочена и вярва в съдбата. Тя има особен афинитет към искреното приятелство и обича преживяванията, а не вещите. За нея е трудно да бъде променена дори на карта да е заложена любовната й връзка.

 

В случай че много си падате по дамските обувки в стил сабо, значи вие сте изключително активна жена. Обикновено, вземате няколко дини под мишница, но никога не изпускате нито една от тях. В същото време, вие сте доброжелателна и мила с хората, но само ако и те са такива спрямо вас.

 

Пантфоките са любими дамски обувки на онези жени, които са по-скоро потайни и проявяват същността си доста след като се запознаят с отсрещната страна. Често, това са артистични натури или дори скрити лидери, които имат нужда от доверие и повече разговори, за да се открият. Не подценявайте тези дами, защото при тях искреният начин на водене на разговори е важен.

 

Удобните боти или мокасини в мъжки стил ще бъдат предпочитани от дами с широко скроена личност, способна да прощава, обожаваща да пътува и да преоткрива нови хоризонти. Това обаче в никакъв случай не са жени без вкус, а напротив – те ценят модата и даже си падат по по-луксозните аксесоари, дрехи и дамски обувки.