Ето как си избира обувки умната жена днес

Posted by admin 10.09.2019 0 Comment(s)

Да си избереш дамски обувки днес не е лесно, защото пазарът е пълен с какви ли не предложения – оригинални обувки, интересни реплики и изключително добри имитации, а също така и съвсем не лоши немаркови обувки. Ето защо е важно да подхождаме изключително внимателно. Ние ще ви помогнем в тази насока, а именно ще ви покажем как точно си избира дамски обувки умната жена днес:

 

Размерът винаги има значение

Само че той не е един и същи за всеки крак. Или поне, важи с пълна сила за всекиго максимата, че единият крак е по-къс от другия. Така, дори и двата да отговарят на един и същи размер, единият от вашите крака е по-голям, затова точно с него трябва да започнете меренето на избрания от вас чифт дамски обувки.

 

Комфортът е възможен и на високи токчета

Но за целта трябва да установите с какви токчета ще ви е удобно да вървите. Най-лесно е да започнете с дебели токове, като в последствие преминете на не много високи дамски обувки, но с тънки токчета. Освен това, не само височината и ширината на тока имат значение. Проверявайте и качеството на обувките във вътрешната им част. Ако тя е мека на допир, със сигурност, с тези обувки ще ви е удобно да вървите.

 

Умната жена никога не се хвърля на първия харесан чифт дамски обувки

Напротив – тя ще провери за същите в други магазини, докато не намери най-изгодната цена. Освен това, преди да закупи даден модел, умната жена ще помисли дали цената си заслужава за един сезон и дали не е по-добре да се спре на някои качествени и класически като дизайн дамски обувки, които обаче може да носи и другата година.