Еспадрилите – най-добрите обувки за лятото!

Posted by admin 07.03.2019 0 Comment(s)

Еспадрилите (еspadrilles) са едни от най-предпочитаните летни аксесоари. Те са обичани не само от милиони жени по целия свят, но и от много известни личности и звезди, тъй като са най-елегантната и удобна алтернатива на класическите и доста скучни обувки за най-горещия сезон на годината.

 

 

Любими обувки на принцеси

 

Еспадрилите не са нови за испанската или френската култура. За тяхна родина се считат хълмовете на Каталония и земите в подножието на Пиренеите. Еспадрилите са били силна модна тенденция благодарение на това, че са носени дори от принцеси. През 1955 г., докато снимат филма "Да хванеш крадец" в Монако и Кан, Грейс Кели е била многократно снимана с еспадрили. Въздействието върху публиката е незабавно и резултатите са впечатляващи: милиони жени започват да имитират нейния стил, купувайки точно такива обувки, каквито холивудската звезда носи във филма! Оттогава тези удобни обувки са синоним на спокойната и небрежна страна на лятото. Те носят усещане за класическа елегантност и безгрижие.

 

Тази година еспадрилите се връщат динамично и в различни модели, за да отговорят на всяко нуждите на всяка жена и различните вкусове.

Не сте любители на ниски обувки? Няма проблем, изберете "повдигнати" анатомични платформи с връзки около глезена. Предпочитате ли нещо по-специално? Еспадрилите, украсени с детски рисунки и уникалните детайли (от бродерия и дантела до деним или кожа) ще придадат на вашите кракаизключителен стил. Има толкова много опции на ваше разположение, че не е нужно да се ограничавате. Носете ги от сутрин до вечер и в офиса, на плаж, на разходка по магазините или дори на сватбата на ваши приятели...

 

 

Как да ги носите?

 

Класически ниски еспадрили

 

Те се вписват перфектно с всякакви видове дънки, шорти, поли и рокли. Също така предлагаме ви да ги съчетавате с модерни панталони, поли с "А" силует или рокли.

 

 

Еспадрили с платформи

 

Този стил е по-елегантен от моделите с класическата форма и ниска подметка, така че би било по-добре да го комбинирате с по-женствени облекла, като поли и рокли, изработени от лен или памук с романтична апликация или с детайли като "изрязана" бродерия. Дънките и другите панталони съвпадат с ... повдигнатите платформи, а в някои случаи можете да ги съчетаете с рокли в спортен стил.