Еспадрили тип сандали

Posted by admin 10.03.2021 0 Comment(s)

Платформата на еспадрилите може да е различна. Според съвременните модни концепции, те могат да бъдат комбинирани с много и различни видове облекла.

 

 

Дамски обувки еспадрили, вдъхновени от джунглата

Изглежда, че анималистичните мотиви постепенно се връщат на мода - например, така наречените хищнически отпечатъци или кожа с ясно изразена текстура на влечуги като крокодил. Актуални са и еспадрилите с ивици тип зебра. В тенденция са и обувките с апликации с парчета кожа. На фона на популярността на комбинирания дизайн на обувките е популярно добавянето на малки акценти с животински мотиви.

 

Модни дамски еспадрили с платформа

Не можем да не споменем големия моден успех на еспадрилите с платформа и техния характерен и индивидуален вид.

От друга страна, ако погледнете интензивно украсените еспадрили, те носят атмосфера на оптимизъм. Например, този сезон се радват на голяма популярност моделите с шипове, камъни и мъниста.

Платформата, комбинирана с не по-малко изразителен цветен модел, е доста стабилно съчетание, напомнящо за осемдесетте и деветдесетте години, на Спайс Гърлс и Дейвид Бауи. Тази година те станаха вдъхновение за експериментите на много известни модни къщи.

 

Еспадрили с каишки

Каишките с катарами с различни размери и функционалност са безспорно един от най-интересните и сладки модерни модели. От една страна, еспадрилите с каишки са  елегантни и красиви, а от друга страна – със своята привлекателност те са завладели милиони жени по целия свят. Черна гладка кожа и тънки каишки, обвиващи нежно глезена веднъж или няколко пъти, са безпогрешен избор.

 

Велурени еспадрили

Не е ясно защо, но дизайнерите обичат много велур! Велурът е сложен материал и всеки знае това, но колко изумително красиви са велурените обувки. Толкова много, че сме готови да им простим тяхната деликатност, дори и в дъждовна пролет. През тази година дизайнерите използват и други алтернативни материали за обувки - сатен, текстил и други. Може да заложите на елегантни високи жълти обувки, почти класически модели в прашно розово и несравнимо красиви модели в бежови тонове с кръстосани панделки.