Еспадрили естествена кожа

Posted by admin 20.03.2021 0 Comment(s)

Еспадрилите са най-добрите летни обувки.  Водеща тенденция е "екологичната" декорация!

Сандалите и чехлите може да се считат - и с право – за задължителни летни аксесоари, но еспадрилите, обичани не само от милиони жени, но и от известни личности, са най-елегантната и удобна алтернатива на класическите и доста скучни обувки за най-горещото време на годината.

 

 

Любими обувки на принцеса

Въпреки че еспадрилите не са нищо ново в испанската или френската култура - те са „родени“ в хълмовете на Каталуния и в подножието на Пиринеите - те излизат на преден план благодарение на звезда и бъдеща принцеса. През 1955 г., докато снима „Ловът на крадци“ в Монако и Кан, Грейс Кели е снимана няколко пъти, обута в еспадрили.

Въздействието на Грейс Кели беше незабавно, а резултатите впечатляващи: снимките на холивудската звезда обиколиха света и милиони жени имитираха нейния стил, купувайки еспадрили! Оттогава тези удобни обувки са синоним както на спокойната, небрежна страна на лятото, така и на класическото усещане за елегантност за всички времена.

 

От вчера до днес ...

Тази година неустоимо сладките еспадрили естествен велур, естествена кожа и текстил и други материали се връщат динамично и в различни опции, за да отговорят на всяко женско изискване и вкус. Фен ли сте на платформата? Няма проблем, изберете „повдигнати“ еспадрили, които се връзват около глезена. Предпочитате ли нещо по-специално? Сандали тип еспадрили с актуализиран класически дизайн и специални детайли (от бродерия и дантела до лен и кожа) ще придадат на краката ви оригинален поглед. С толкова много възможности на ваше разположение, можете да изберете модел според вашите нужди и стил. Носете ги от сутрин до вечер, от офиса до бара и от  плажа до сватбата на ваши приятели.

 

Как ще ги носите?

• Класически, ниски еспадрили - те съвпадат перфектно с всякакъв вид дънки, шорти, поли и гащеризони. Също така ви предлагаме да ги комбинирате с модерните поли и панталони в стила на 70-те, които са на мода тази година, както и с рокли с „А“-силует и рокли тип риза.

• Еспадрили тип платформи - този стил е по-елегантен от класическата им форма, така че, по-добре би било да го комбинирате с по-женствени облекла като поли и рокли от лен или памук с романтична апликация или с детайли с „изрязана“ бродерия. Дънки и други видове панталони съответстват на повдигнатите еспадрили с платформа, докато в някои случаи, можете да ги съчетаете и с рокли в спортна линия, за да избегнете цялостния спортен вид.