Есенни тенденции при дамските обувки

Posted by admin 03.08.2019 0 Comment(s)

Горещо ли ви е? На плажа ли сте? Носите само чехли, макар маркови и красиво декорирани? Не се притеснявайте, след по-малко от 10 седмици, ще се наложи да погледнете в гардероба за есенните си обувки. Те ще са по-затворени, по-стилни и удобни за влажното есенно време, но ако искате да сте в крак с модата, нека погледнем какви са модните тенденции за предстоящата есен.

 

От целият блясък на лятото, завръщане към каубойския ботуш.

За мъжете е лесно, но за дамите предложенията са отново в блясък и стил, които трудно биха подминали. Интересно е, че много от модните брандове предлагат за идващата есен, високи ботуши с бляскава украса. Моделите са толкова искрящи, че изобщо не отразяват настроението на идващата матова есен.

 

За дамите любителки на стилния ботуш, в класическо черно.

 За есента има модели, които се отдалечават от тенденцията за искрящата повърхност и директно сменят настроението. Висок ботуш с ниска подметка, в леко войнишки стил, за по-хладните дни, в които вятъра и облаците хвърлят мрачните си нюанси. Колкото по-висок е ботуша, толкова по-ниска е платформата. Такава е компенсацията през есента.

 

При ниските модели обувки, където високото токче отново се появява има всичко друго, но не и простота.

За цветните есенни дни, защо да не опитате искрящ външен вид, бродерия и декорация. Това е което предлагат дизайнерите. Екстраваганцата ще власта върху женския крак през топлите дни на цялата есен. Декорациите са в най-различни стилове. От ресни и райе, до стилизирани форми на цветя и животни. Всичко това върху все още малкото материя върху женския крак.

 

Хубаво ще бъде още от сега да помислите за есента. Помислете за един чифт високи, затворени стилни ботуши в крак с модата на идващата есен и за един чифт красиви, искрящи, декорирани обувки на висок ток, когато есента го позволява. Като бройка, това е  най-малкото, с което ще се задоволите, за да можете да отговорите на очакванията на есента.