Есенни обувки за всяко градско момиче

Posted by admin 03.09.2019 0 Comment(s)

Време е градското момиче да захвърли удобните сандали и да се прости с летните чехли, защото есента се задава и трябва да се действа, тоест да си сверим модните часовници. За тази цел ви подготвихме списък с няколко предложения, които задължително да пробвате и да обуете през тази есен. Ето ги и тях:

 

Лъскави обувки

Блясък, пайети, сребро или злато, силно искрящи подметки, големи метални токове: това е само част от гениалната лъскава селекция на съвременните есенни обувки за градското момиче. Ако ти стиска, обуй ги и ти!

 

Бойни обувки

Готови за битка сред офис конкуренцията? Или просто сте фенове на Гейм ъф Троунс и ви харесаха последните боти на Денерис? Ами добра новина: тази есен е есента на бойните равни дамски обувки. Част от тях са мокасини, а другите по-скоро боти до глезена, но при всички случаи те са супер комфортни и наистина с тях ще можете да влезнете в схватка със забързаното градско ежедневие.

 

Градският каубой пристига

И то с няколко доста интересни чифта за вас, скъпи дами! Става въпрос за ясно изразени остри носове, за класическите обувки на нисък квадратен ток, а също така и за ботушите с широка горна част, в която да напъхате любимите си бойфренд дънки, когато офис дрескодът просто не ви се получи в поредната забързана сутрин.

 

Орнаментика до полуда

Екстравагантните мотиви в декорацията на есенните обувки ще удиви и най-смелите дами, готови винаги да импровизират със стила и най-вече с аксесоарите. Това е така, защото модерните есенни обувки този сезон имат наистина прекалено много украса, цветове и детайли. И като казваме прекалено много, имаме на предвид наистина много, та чак прекалено и за най-смелия поглед!