Elisabetta franchi облекло и обувки

Posted by smelio 25.03.2022 0 Comment(s)

Elisabetta franchi е едноименна марка кръстена на една жена, която може да предизвика емоции и да бъде докосната от тях. Модната марка разтърси женската вселена със своя стил и креативност; като нейният успех се основава на неограничената страст, старателната грижа за продуктовия дизайн, чиста отдаденост на работата си и добър прагматичен усет.

 

Историята започва в Болоня, градът, в който Елизабета е родена през 1968 г., тя е третото от пет деца на скромно семейство, водено от майка, която се бори много трудно да отгледа децата си сама.  години по-късно. Елизабета прави своя дебют в модата по време на следването си в Института Рубиани в Болоня.  Първото си модно ателие отваря през 1996 г. Там тя започва да дава форма на идеите си и да оформя първите си творения, следвайки инстинкта си и само с 5 души да й помогнат. Днес компанията разполага с над 150 неуморни работници, които достойно представят италианското модно производство по света.

 

В марката elisabetta franchi са включени уличните тенденции и поведението на хората, като производството фокусира креативността си върху продукта. Благодарение на изключителното умение за персонализиране и на продуктите, работилницата започна да се разраства и постепенно покорява и Париж. Стилът е доста ясен и се откроява с изключително женственото си градско шикозно настроение, с извити кройки и безупречни силуети. Тези две характеристики са силната страна на марката до днес.

Елизабета Франки е създател на перфектната италианска мода, който дължи успеха си на търсения изискан стил и конкретната производствена стратегия, основана на качество, съвършенство и грижа за детайла. За малко повече от десетилетие мечтата на Елизабтеа, една истински творческа личност със силно прагматично чувство се превърна в най-новата модна сензация. Дрехите, обувките, аксесоарите elisabetta franchi въплъщават мотото на самата дизайнерка – винаги стилни, никога вулгарни.