Екстравагантни обувки на ток

Posted by admin 13.09.2019 0 Comment(s)

С този пост ви предлагаме да разберете какви ще са тенденциите при обувките за студения сезон. Ето трите основни тенденции в обувките:

По време на седмиците на модата стана ясно, че модният свят е носталгично настроен по времето на 70-те години: лъскавите обувки, моделите с отворен връх и високите сатенени платформи свидетелстват за това.

 

В Лондон шикозните сандали на ток с каишки, които просто задължително трябва да се носят с ярки чорапогащи, както и сладките котешки муцунки, станаха любимите на подиума. Същите "котешки" токчета се появиха в Милано и веднага определиха тенденцията в модата.

 

В Париж се усещаше истински непокорен дух и устрем за свобода: моделите носеха тежки ботуши на масивна подметка с протектори до коляното и токове. Въпреки че не всички тези тенденции могат да бъдат включени в реалния живот, определено си струва да се отбележи, че те изглеждат актуално и модерно.

 

1. Климатичен контрол - високи ботуши. Когато избирате високи ботуши за зимата, обърнете внимание на материалите. Дизайнерите се съсредоточават върху гладка лъскава текстура (като например, полирана кожа). Актуални са, също така, набук, велур, както и животински отпечатъци тип питон.

 

2. Уроци по геометрия - цветни обувки на ток с кафяв нос и скосен ток. Тенденцията на кафявия квадратен връх все още изглежда малко противоречива, въпреки че продължава да набира скорост. Колекциите на водещите марки обявиха модерни ботуши с токчета с разчупена геометрия и квадратен връх.

 

3. Истинска дама –  екстравагантни обувки на ток дамски и котешки муцунки.  Изглежда, че всички вече са уморени от безформените спортни обемисти модели. Елегантните стилети и женствените „котешки” токчета се завръщат на подиумите. Така че е време отново да станете сладки очарователни момичета с красиви дамски обувки естествена кожа.

 

В нашия бутик за обувки mes.bg ще намерите богато разнообразие от качествени вносни модели и обувки бг на благоприятна за вас цена. При нас ще откриете  екстравагантни обувки на ток бг или на авторитетни чуждестранни производители. Ние предлагаме широк асортимент от екстравагантни обувки на ток евтини и удобни.