Единственият модел обувки, от които се нуждаете за лятото – платформи с връзки!

Posted by admin 06.03.2019 0 Comment(s)

Чудите се дали има универсален модел дамски обувки за топлите месеци? Всички мнения на експертите по мода са единодушни, че чифт платформи с връзки около глезените може да реши проблемите ви и да осигури свеж поглед от сутрин до вечер. Тези обувки са универсални – с неустоимо сладкия си, романтичен стил, те се предлагат в голямо разнообразие от цветове, модели и текстури.

 

Температурите се покачват, тротоарите се нагорещяват и идва ред на нашите шорти, бермуди, къси рокли и поли! Тези обувки с декорация от коноп около подметката или платформата могат да бъдат от кожа или плат, дантела или велур. В едноцветен модел, в контрастни или сходни цветове, украсени с декотивни детайли и с напълно семпъл и лаконичен дизайн. С прекрасни пандлеки отпред, отстрани или около глезена или с пискюли, ресни, каишки или пайети… Те са това, на което никое момиче не може да устои.

 

Независимо дали се готвите да отидете на работа, на кратка почивка или на дълга екскурзия, дали изведнъж са ви поканили на някое от любимите ви кафенета в града или в коктейл бар край морето, нищо не може да се сравни с… чифт платформи с връзки около глезена. Те придават стилен бохо „въздух“ на целия ви тоалет.

 

Тези обувки са подходящи за плаж, за разходка както и за пазаруване в града. Те са удобни, стабилни, не се пързалят върху трева или чакъл (когато става дума за алеи и градини), можете да ходите навсякъде с тях и дори да танцувате до сутринта, без да ви създадат и минимален дискомфорт!

 

Платформите с връзки съвпадат с всичко! От дънките до шортите или бермудите. От мини полата до най-дългата рокля. От денима до вашата дантела!

 

Малко история. Тези обувки всъщност са  подобрени и са толкова удобни, благодарение на техните "допълнителни" детайли. Може да откриете модели с дантела, украсена с цветя, перли или кристали, но също и в невероятни цветове и дизайн - от най-романтичните до най-специалните. В зависимост от комбинациите, можете да изберете и по-ниски модели.

 

Която и версия да изберете, единственото сигурно нещо е, че неяма да можете да им се наситите! Те винаги са удобни и стилни и предлагат много комбинации от решения!

Със сложни плетки, богати тъкани, целите от коноп или от елегантни кожи и удобно завръзване около глезена или каишка със закопчалка – тези обувки ще ви следват навсякъде през лятото и с тях никога няма да ви е скучно.