Дрехи и аксесоари, които жените не трябва да носят

Posted by admin 12.08.2019 0 Comment(s)

Поддържането на отличен вид и визия донякъде се свежда и до наличието на усет за модата. Разбира се, нещата винаги са били много индивидуално, но все пак има дрехи, които е желателно дамите да избягват. Вижте кои са те.

 

Дантелен клин и чорапогащник на фигури

Колкото и хубаво тяло да имате, ако носите подобно нещо, вие отлично се вписвате в кастингът за някой еротичен филм.  А ако решите подобна визия да комбинирате със сандали, то определено това ще бъде престъпление.

 

Впити блузи

Впитите и прилепнали дрехи са две различни неща. Впитото определено не е привлекателно и дори и да сте с божествена фигура, не е добре да носите подобни блузи. Освен това не е добре и за здравето ви, тъй като те могат да затиснат кръвоносен съд, да оставят грозни следи и дори да причинят изтръпване.

 

Бели прозрачни панталони

На ревю можете да видите подобно нещо и то да не бъде особено катастрофално и зле, но в ежедневието си такова нещо се равнява на позор.  Дрехите трябва да прикриват определени части, а не да ги показват на показ. Носете бели панталони, но се уверете, че те не показват на показ бельото ви твърде много. Нормално е бял панталон да прозира леко, но когато е крещящо е просто ужасно.

 

Ботуш през лятото

През хладните летни вечери можете да си позволите подобно нещо. Но когато навън е над 30 градуса, да носите ботуши е абсолютно нелепо.

 

Дълги рокли

Става въпрос за роклите от типа на тези от Наполеоновата епоха. Те са били предназначени за специални поводи. Ако имате такава рокля, тя е крайно непрактична за града  носенето й ще бъде наистина нелепо. Носете дълги рокли, но все пак нека да са ви удобни и да ви прилягат, така че с тях да ви е лесно да си вършите ежедневните задачи.