Детски обувки – за порастващите малчугани

Posted by admin 06.02.2019 0 Comment(s)

Вашето дете минава във възрастта, в която вече започва да се вглежда в огледалото, започва да оправя косата си, да се смущава когато му правите забележка по детски. Да, тази ситуация важи повече за момчетата, защото момичетата от много по-малки са звезди пред огледалото. Както и да е, всяка детска възраст заслужава детски обувки, които да отговарят както на емоциите на детето, така и на неговото самочувствие, но и да не забравяме, да са удобни да не му причиняват промени в походката.

Например децата в ранна детска възраст виждат детските обувки като забавна игра. Показват ги, сърдят им се, не искат да ги носят или показват как могат да ги обуват, хвърлят ги, ритат ги и ги наричат със странни имена. Когато вече започнат да говорят, е време за първите детски обувки, които ще започнат да се изтъркват от игра. Първите маратонки, първите обувки за официални събития, където децата ще започнат да опознават обществени порядки. С растежът на детето се увеличава броят на различните обувки; зимни детски обувки, летни детски обувки, спортни детски обувки, при това, те се сменят много по-често от обикновеното, заради интензитета, с които децата стават по-активни. Казват че днешните деца са прекалено заседнали пред компютъра, надебеляват, по-малко си играят. Дори и да е така в някакъв процент от случаите, детските обувките за всяка възраст са различни и са голяма подкрепа за детското самочувствие.

 

Момичетата имат нужда от детски обувкикоито да отговарят на тяхното усещане за света като цвят, като форма, като изненада; детски обувки за момичетакоито ги карат да се чувстват уникални каквито са. При момчетата обувките са насочени към играта и се съизмерват с функциите, които имат. При тях не е важен толкова цвета или формата, а стабилността и присъствието, изпъкването; детски обувки за момчета с мярка за конкретния момента от порастването им. И при двата пола, малка грешка с обувките, които да не са във времето и емоцията на детето, има шанс никога да не ги облекат. Затова, внимавайте с избора.