Детски обувки за момиче

Posted by admin 20.08.2019 0 Comment(s)

Ако прочетете и обмислите следните няколко съвета, закупуването на подходящи обувки за момиче за училище ще бъде много по-възнаграждаващо и по-малко тревожно преживяване!

 

На първо място – запознайте се с това какво е допустимо в училището. Много училища имат ограничения за цвета и понякога за стила на обувките, които са приемливи, така че проверете в училището, преди да пазарувате.

 

Измерете крака на детето професионално

 

Момичетата носят обувките си за училище за много по-дълъг период от останалите си обувки - обикновено около осем часа на ден, пет дни в седмицата. Затова е много важно те да пасват правилно, не само за удобство, но и от гледна точка на здравето.

 

Винаги позволявайте място за растеж

 

Наложително е да позволите на краката детето да растат необезпокоявано, а малките пръсти да се движат. Като общо правило трябва да има ширина на палеца между края на най-дългия пръст и края на обувката около пет милиметра. Някои обувки са чудесни за това, че притежават подходяща система за изваждаща се стелка, за да се уверите че обувките им пасват правилно. Стелките се изваждат, за да можете да поставите крака на дъщеря си върху тях и да измерите разстоянието между края на най-големия пръст и предния ръб на стъпалото на подметката.

 

Изберете обувки с адекватна подкрепа

 

Момичешките обувки следва да бъдат правилно оформени, за да са удобни на крака. Така че, изборът на стил на балеринки просто не е достатъчно добър за дъщеря ви и ви предлага много малко подкрепа или предпазване на ударите с тънката си подметка. Ако дъщеря ви настоява за по-лека обувка, тогава можете да направите компромис с друг стил, който е подобен, но има или велкро или катарама за допълнителна подкрепа.

 

Изберете кожени обувки

 

Момичешките училищни обувки се изработват от материали, но ползите от избора на обувки от кожа далеч надвишава техните евтини синтетични алтернативи. Кожата се износва много по-трудно и издържа много дълго. Кожените обувки позволяват на краката да дишат и по този начин намаляват изпотяването и шансовете за неприятна миризма.

 

Изберете разумно деня за пазаруване

 

Последната седмица преди учебната година или по време на училищните празници са най-натоварените часове за пазаруване на обувки за училище. Така че, опитайте да пазарувате в друго време. Също така, опитайте се да отидете в делничен ден, ако е възможно. Още по-добре да си тръгнете по-рано след работа. Тогава е много по-тихо, отколкото през уикенда и не забравяйте да вземете чорапи с вас, за да изпробвате обувките. Меренето с правилните чорапи е наложително!