Дамските обувки на лятото – между платформата и тънкото токче

Posted by admin 07.07.2019 0 Comment(s)

 Още не сте избрали дамските си обувки, които да красят краката и облеклото ви в горещите летни вечери от вашата ваканция! Няма проблем, с този текст ще погледнем в тенденциите, които първо завладяха модните подиуми, а сега се хит на лятото. Предложенията за дамски обувки са в много силен контраст между модели с платформи със (немодния термин) завъртулки, тънки високи токчета и тънки ниски токчета познати като котешки. Моделите са цветни и предизвикателни, творчески направени и понякога с изненадващи и нестандартни решения.

 

 Платформите са безспорен тренд – това лято към тях са добавени малко повече височина и една доза прелест. Решенията за цветовете на платформите варират от едноцветни до такива с няколко цветни пласта. Дамските обувки на платформа това лято си и по-сигурно заради многото модели с добавен връзка към глезена. Популярна е комбинацията от платформа и токче, която добавя екстра височина и колорит на тялото. Много популярни са и платформите на няколко пласта, без ток, където има решения за различни цветове или многоцветни мотиви вплетени в пластовете.

 

 Що се отнася до дамските обувки на токчета за лятото, както казват модните експерти, няма нищо по-секси от това да добавите нещо специално към облеклото си. Тънките котешки токчета са чудесната малка формула, която придава стил към дамската походка и създава атмосфера на неподражаема мистерия, без да наранява краката. Ако това не е достатъчно, високите тънки токчета са идеалния контраст на обувките с платформи. Моделите това лято са отново с тънка връв около глезена или връзки тип панделка, които направо го покриват.

 

 Разбира се има много начини да сте модерни през лятото и да плените погледите със смели решения за модерно и стилно облекло в съчетание с предизвикателни обувки. Изборът е ваш, а предложенията много!