Дамските боти - тенденции и стилове

Posted by admin 12.02.2019 0 Comment(s)

Кой е основният компонент на модерния образ при една дама и как може да я направи да изглежда по особено стилен начин? Разбира се, това са модерните обувки. А днес ще обърнем внимание на един по-специален модел, които през последните години наистина не излиза от мода – дамските боти.

Актуалните и ярки боти си пасват идеално на всяко облекло и имат варианти за всеки един сезон през тази година. За да изглеждате модерно във вашето облекло, каквото и да е то, нашият съвет е да се сдобиете с няколко чифта за всеки сезон. Независимо какво модели предпочитате – класически, по-спортни или по-авангардни, те трябва да подчертават Вашата стилна визия.

Какво предлагат модните подиуми?

Според дизайнерите дрехите могат и да бъдат евтини, но що се касае до обувките, те определено трябва да имат високо качество. През този сезон ви очакват противоречиви тенденции. Въпреки това, модните къщи в Париж, Лондон и Милано предлагат модели, които балансират идеално комфорт, красота и кич.

Разнообразието и възможностите за избор са много и тази година. На модните подиуми правят впечатление бруталните кубинки както и елегантните ботите тип Оксфорд, ботите тип Челси и така нататък. За сезон пролет-лято можете да носите полуботи тип сандали, които са изключително удобни.

За зимата са актуални удобните кожени боти с ниска платформа или по-добел ток. Заострените отпред боти придобиха и високо квадратно токче, а най-новата тенденция е по царски непрактична - елегантни кадифени боти с наситени цветове.