Дамските боти – какво ново при тях?

Posted by admin 13.02.2019 0 Comment(s)

В тази статия ще поговорим ще ви запознаем с основните тенденции при дамските боти. Като цяло да видим какво са ни подготвили дизайнерите и с какво ще ни изненадат. Ето и списък с основните трендове:  

1. Пачуърк или още се превежда като смесица /бъркотия, кръпки/. Модерният пачуърк води до промени в работата на дизайнерите, което ги заставя да внасят корекции и да използват комбинирани материали. Дамските обувки сякаш сс сглобени от текстилни отпадъци или обикновени кръпки, всъщност изглеждат оригинални и ярки.

2. Анимализъм. Есенно-зимния сезон на дамските боти се управлява до голяма степен от анималистичните щампи. Имитацията на животински кожи като змийска и крокодилска или дори естествените материали не притесняват любителките на модата.

3. Блясък. Модерните обувки - това са бляскавите обувки. Не само метализираната кожа, но също така и изобилие от детайли и декорации като метални нитове прави ботите да изглеждат наистина впечатляващи.

4. Остри носове. Връщането на острите носове докосна всички видове дамски обувки - от сандали до ботуши.

5. Флорални принтове. Обувките с ярки флорални модели може да станат доминиращият в модата образ, особено когато повтаря флоралният принт и върху дрехата.

6. Кожени боти с различни цветове. Моделите ще бъдат ярки, изпълнени с наситени нюанси - жълто, ярко червено, червено до тъмно синьо и смарагд.

7. Необичайни токчета. Триъгълни, по-тесни, по-широки в долната част, наклонени - това са някои от модните форми за тази година, които разбира се, не винаги са удобни.

8.Презрамки и шнур. Ботите със шнур са хит и през новия сезон. Цветните боти тип оксфорд и женствените полуботи, както и грубоватите летни боти с шнурчета и платформа тип трактор, тази година трябва да бъдат в гардероба на всяка модерна жена.