Дамски спортни обувки за освежаваща разходка в парка

Posted by admin 03.06.2019 0 Comment(s)

Младите момичета и спортно настроените дами най-добре знаят цената на една разходка в парка изпълнена с жизненост и положителни емоции. И ако за мъжете пазаруването и носенето на сникърси е въпрос на индивидуален стил, то при дамите нещата стоят по друг начин. За тях това са дамски спортни обувки, които могат да направят една разходка красива и приятна, за да се почувстват в едно със себе си и градската среда.

 

Дамите днес не се отдават на пазаруване на дамски спортни обувки само за активен спорт, напротив, снискърсите за градска среда, стават част от облеклото им и са задължителни за следобедната разходка в хубаво време. Нека да видим предложенията за през лятото, които са истинска революция в носенето на спортни обувки.

 

В лятната спортна колекция на дамите идват ретро сините сникърси от памучен плат на райета. Те могат да са и на карета в червен цвят, но със сигурност са една здравословна добавка в лятната обувна колекция. Такава весела и игрива маратонка е тази с украса на цветя. Има много модели сникърси подходящи за дами, за които украсата на цветя е много повече от имитация на природата.

 

Следващите предложения са насочени към детайла или неговата липса. Има модели дамски сникърси с много изразена украса като добавка към това следват различни пискюлчета и други малки украшения, които са добавени към връзките на обувките. Като контраст на тези кичозни украшения, има модели сникърси в бяло, без връзки, така наречените slip-on сникърси, които залагат на минималистичен дизайн и тематична украса.

 

Много предложения за дамски спортни обувки всъщност са си направо винтидж стил. Големите обувни компании изваждат от гардероба стари и забравени модели, които са били култ за цели поколения назад. С тях дамите могат да извадят своите дънки, да сложат слънчевите очила и да започнат елегантната си разходка.