Дамски спортни обувки

Posted by admin 29.08.2019 0 Comment(s)

Триптиха дънки/тишърт/маратонки определено е една от любимите комбинации на всички за всички времена! Това има смисъл, защото с този инвентар се чувствате комфортно и топло, а и спортните акценти в момента заемат най-видно място в стилистичните решения на всички модни блогъри.

Вместо фланелка обаче, може да носите извънгабаритна риза за по-изтънчен външен вид и да я комбинирате с любимите ви скъсаните джинси. Дамски спортни обувки, независимо дали това са платненките, кецовете, сникърсите, мокасините, балеринките или Оксфорд обувките, които ще накарат вашия аутфит буквално да излети и да получи опростен цялостен външен вид. Ако отново сте по-рок тип, чифт мотоциклетистки боти  ще даде гръндж въздух на външния ви вид. Ако пък бързите скорости и вятъра в косите не са вашия стил, заложете на обувки с капси, камъни или други акценти за рок глем докосване.

В онлайн магазин Mes.bg има голям асортимент от всякакви аутлет обувки - обувки за бягане, катерене, обувки за джогинг, обувки за колоездачи, обувки за мотоциклетисти, обувки за бокс, обувки за тенис, обувки за фитнес, които са най-здравите на пазара в България към момента, благодарение на твърдата кожа, която предпазва краката. Освен това в магазина може да намерите всякаква спортан екипировка като топки, раници и спортни аксесоари за вас, за съпругът/съпругата ви и малчуганите.