Дамски обувки/ зимни тенденции

Posted by admin 04.01.2019 0 Comment(s)

Обувките са изключително важни за всяка жена.  Те отдавна са престанали да бъдат само защита за краката. Модерните обувки съчетават комфорт, стил и естетика. В тази статия ще ви запознаем с актуалните модели на дамски обувки  за зимния сезон.

1. С остър нос. Те ще изглеждат като острите обувки, които бяха на мода в началото на 2000 г. и след това безвъзвратно потънаха в забвение. Сега обзче се завръщат триумфално 17 години по-късно на модните подиуми. Много популярени са моделите с ниски токчета, но все пак за момичетата, които предпочитат да са по-високо над земята, има и модели с тънки елегантни токчета.

2. Обувки тип лодчици. Те не излизат от мода. Дизайнерите препоръчват момичета да носят елегантни обувки от кадифе или по-екстравагантни – от пластмаса и текстил, или пък от кожа в ярки цветове като червено, оранжево, зелено... Височината на тока  в случая не е важна.

3. Открити обувки. Въпреки времето на годината, в което се намираме, много дизайнери препоръчват на жените да не бързат да забравят горещото лято с помощта на обувки с открити пръсти и пета. Естествено, вие можете да ги носите само на специални партита. Въпреки това, тези модели са проектирани в приглушени цветове като черно, сиво, кафяво и зелено.

4. В мъжки стил. Невъзможно е да си представим зимния сезон без брутализма на моделите лофер, бруъм, монк и дерби. Те са  изключително подходящи за дъждовно време и могат да се носят не само с панталони или дънки, но и с рокли.

5. Скулптурно токче. Шокиращи модели за тези от вас, които не търпят рутината. Скулптурните токчета във формата на конуси, трапеци, както и други футуристични форми, ще отекват дълбоко в сърцата на екстравагантните любителки на модата, които обичат да шокират другите.

6. Нисък токСега обувките с нисък ток вече не служат само за постигане на комфорт. Ниският ток конкурира високите токчета. Почти всички колекции имат модели с очарователните малки токове, които изглеждат точно толкова елегантни и женствени, колкото и обувките на високи токчета.