Дамски обувки в телесен цвят – задължителна част от женския гардероб

Posted by admin 14.07.2019 0 Comment(s)

Дамските обувки в телесен цвят са нещо като малката черна рокля – задължително е да ги имаме в гардероба си, ако ще претендираме, че сме жени със стил. Ето защо ако все още не сте попълнили тази празнина в гардероба си, имате повода да го направите, а именно нашият специален списък с най-добрите комбинации с дамски обувки в телесен цвят, които непременно трябва да пробвате. Заслужават си, безспорно!

 

За онази ярка рокля, която няма с какво да облечем

Всяка жена има такава рокля и сигурно се чуди защо си я е купила, след като никой от всичките й уникални дамски обувки не подхождат. Ами отговорът е повече от ясен – купила сте я, защото ви харесва, но има решение за вашия проблем, а именно телесния чифт дамски обувки на висок ток. Идеален е за всякакви ярки рокли в червено, електриково зелено, жълто, оранжево и дори цикламено.

 

За класическата ми черно-бяла или само черна / бяла визия

За да не станете прекалено банални и да добавите към тази визия и обувки в бяло, респективно черно, разчупете малко стила си и заложете на обувки в телесен цвят. Дори не е задължително да става въпрос за обувки на висок ток. Можете да импровизирате с телесни мокасини или с пантофки в телесен цвят.

 

За младежката ми спортно-елегантна визия

Вероятно дори когато надминем 35-те си години, ние, модерните и стилни жени, се пробваме да се върнем с няколко години назад, като носталгично се облечем в някой стар чифт дънки с изтъркани колене. За да не изглеждаме нелепо, комбинираме ги с изящно сако и тук идва моментът на голямото чудене: ами какви обувки да подберем към тази хем елегантна, хем спортна визия? Разбира се, че обувките на високи токчета или на платформа, но задължително в телесен нюанс са идеални за случая!