Дамски обувки - тенденции

Posted by admin 08.04.2019 0 Comment(s)

 Чувствени, с цяла една история, която имат да разкажат, провокативни и не толкова различни, колкото открояващи индивидуалността на вашата личност, съвременните дамски обувки са истинско удоволствие за анализиране. Ако трябва да подложим на дисекция последните модели дамски обувки, няма как да не отбележим и, че сред тях сериозно място намират класическите спортни дамски обувки, без които модерната динамична жена просто няма как да изкара деня си. Дали защото обича да залага на активния начин на живот, за да поддържа перфектна фигура, или ежедневието й е такова, чифт хубави дамски спортни обувки са задължителни за градската дама с високи претенции към външния си вид. Но освен за спортни дамски обувки, трябва да поговорим и за останалите интересни предложения за дамски обувки от тази година.

 

 През пролетно-летния сезон, а по-късно и през предстоящия есенно-зимен период, ще забележим светли, бледи тонове по щандовете с дамски обувки. Не толкова изящни и крехки обаче са материите, защото значително място заемат изисканият велур, твърдият сатен при по-елегантните модели, а също така и кожата, безспорният хит, който няма да бъде подминат и през годината.

 

 Що се касае до декорацията  и по-специфичните акценти в тазгодишните дамски обувки като разнообразие и изобилие те ще напомнят щанда с детски обувки чисто и просто защото декорацията е наистина впечатляваща и винаги на ниво. Говорим за всякакви апликации, цели рисунки и дори ръчна изработка 3D елементи, които да направят външния ви вид нещо повече от стандартна комбинация между обувки, дрехи и аксесоари.

 

 Добра новина и за дамите, които не винаги се справят с ходенето на неудобни обувки: тази година токчетата са по-ниски, даже котешки, а ако ще са високи, моделите са по-скоро с голяма платформа или с типичния дебел ток, придаващ невероятна устойчивост и удобство на походката. Е, от тук насетне сте вие – направете своя избор за дамски обувки!  Е, от тук насетне сте вие – направете своя избор за дамски обувки!