Дамски обувки с платформа за пролетта - с какво да ги носим?

Posted by admin 02.04.2019 0 Comment(s)

Съвременните дамски обувки с платформа са сред най-добрият избор за пролетта, защото са едновременно елегантни,  и удобни. През топлите дни от годината се покачват температурите, а с това и шансът краката ни да започнат да се подуват. Поради тази причина е от особено значение всяка жена да си избира наистина удобни и максимално комфортни дамски обувки. От друга страна, с настъпването на пролетта си отиват студените зимни дни и всяка от нас иска да покаже атрактивна визия, изваяното си през зимния период тяло от фитнеса, изобщо да изглежда секси и провокативно. Това най-успешно става с високи дамски обувки. В тази връзка, няма как да нямаме поне един чифт дамски обувки на висока платформа за пролетта. Въпросът е с какво да ги носим? Ето няколко страхотни предложения.

 

С миди или разкроена пола

Всъщност, двете също може да са налични в един модел, но при всички случаи, едни дамски обувки на платформа не биха седяли особено добре с дълги рокли или с впити поли на всякакви фигури. В първия случай е добре дамата да бъде по-нисичка, а във втория – слаба, с тънки бедра.

 

С къси панталонки

Хубавото е, че на пролет, можете да съчетаете дамски обувки на платформа както с къси панталонки деним и шарени чорапи, така и на голо, но също и с чорапогащник. В зависимост от климатичните условия, подберете най-добрия аутфит за стила си, а също така и за комфорта през целия ден или вечер.

 

С дънки или панталон тип цигара

И в двата случая, тези дамски обувки ще подчертаят силуета, като не е задължително да сте твърде слаби или да имате твърде дълги крака. Високата платформа допълнително ще ги удължи и изтъни, така и че да сте качили през зимата малко излишни килограми, няма проблем.