Дамски обувки, които да носим в дъждовно време

Posted by admin 09.04.2019 0 Comment(s)

Макар зимата официално да си е отишла, не бива да изключваме валежите от предстоящите летни и пролетни дни. Напротив, у нас, дъждът е често срещано явление през тези сезони, така че е важно всяка една от нас да си знае с какви дамски обувки може да ходи, когато условията са точно такива навън. Без значение какъв е сезонът, днес ще ви представим всички видове дамски обувки, които можем да носим, когато вали. Ето ги и тях:

 

Гумени

Ако времето е по-хладно или отиваме някъде в гората, абе изобщо в не толкова градски условия, заложете на гумени ботуши. В същото време, вече правят и сандали и чехли от гума, така че можете да се спрете и на такъв модел дамски обувки.

 

С голямо масивно токче

Тънкото токче не е особено подходящо, но ако говорим за дамски обувки в грънч стил или просто с много дебела платформа, респективно и дебело токче, дъждовните условия съвсем няма да ви попречат да се чувствате добре и да пристигнете сухи там, накъдето сте се запътили.

 

Със затворена предна част

Или това, което искаме да кажем е, че без значение дали говорим за елегантни, или спортни дамски обувки, те могат да имат отворена част, но само задна. В дъжда не е ок да ходите с отворени предна част, тоест да ви стърчат пръстите: нито ще ви е удобно, нито чисто.

 

Изкуствени материи

Истината е, че велурът бързо ще се скапе в такова време, а някои видове кожи или поне част от по-специалните й обработки биха пострадали, когато навън вали и решите да се изфукате с новите си, макар и качествени дамски обувки. По-добре е да не рискувате и да изберете дамски обувки от изкуствена материя.