Дамски мокасини – най-доброто за новия сезон

Posted by admin 05.03.2019 0 Comment(s)

Мокасините са точно този тип дамски обувки, които не са нито официални, нито  спортни, но със сигурност са едни класически дамски обувки за вдъхновение и супер гъвкавост в съчетанията с облеклото. Те са идеални за това време от годината. Можете да ги избирате според вашето настроение или да откриете какви са последните тенденции и предложения за новата календарна година. Едно е сигурно, дамските мокасини няма да слязат от модния подиум и през тази година.

С думи ще се опитаме да преведем най-добрите идеи за дамски мокасини, които ще са хит както за масово носене, така и като дизайнерски предложения. Класическата линия на мокасините се съчетава с творчески сложени пискюли и стилни акценти, които ги превръщат в забавни дизайнерски хрумвания. Стилистиката изисква дълъг тесен панталон тип цигара.

Мокасините с перлени детайли и бижутерски елементи също са много шик за новата година. Украшенията ги правят рафинирани, елегантни, дори луксозни. Малки кристални звездички, декорация с накит, перлени пети, особено удачно се връзват с плисираната пола в  почти официален стил. Продължения в шил линията са мокасините на тапет. Украсата е сякаш от дизайна на плочките за баня или от някои скъпи арабски платове. Този тип цветна украса обича да се комбинира с а широки панталони от стилен плат.  

Мокасините на платформа и мокасините лоуфъри също са сред водещите в тенденциите от модните подиуми и в онлайн магазините за дамски обувки. Към тях лесно се присъединяват и мокасините на висок ток, а мокасините градски стил се отдръпват леко от шикозната линия и предават едно по-леко и ежедневно усещане. Те са чудесни за съчетание с дънки и други панталони неглиже. Изборът е голям, а решението е във ваши ръце. Вземете най-добрите мокасини за всички сезони на новата година, според това къде планирате да ходите и как ще ги съчетавате.