ПРОМОЦИЯ: БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ!

Дамски летни обувки

Posted by admin 15.09.2019 0 Comment(s)

Платненките и кецовете от деним никога не излизат от мода и винаги изглеждат вдъхновяващо, а стилният дълъг копринен гащеризон е задължителен за гардероба на всяка жена. Комбинирайте  ги  с бяла риза и металически аксесоари.  Можете да ги носите по цял ден и може лесно да се постигне най-удобния небрежен изглед. 

Ако вашият стил е по-женствен, можете да ги замените с кецове с ибелели, винтидж ефекти с розова мини рокля с права кройка, която ласкае фигурата ви и ви кара да се чувствате като малко момиченце. Довършете визията с подходящ аромат и от момиче със случаен изглед ще се превърнете в елегантна дама!

Носете червени обувки с бели панталони и синя риза за общ морски аутфит. Финалното докосване на червен шал около врата ще ви предпази от летния бриз. Това е класическа комбинация, която никога няма да ви предаде и винаги ще носи класен въздух.

В електронен магазин Mes.bg може да намерите богат асортимент от цветове, които да подхождат на вашия цветен и колоритен стил - червени обувки, черни обувки, бежови обувки, бели обувки, сиви обувки, зелени обувки, кафяви обувки, сини обувки, розови обувки, жълти обувки. Бъдете смели и експериментирайте с различни цветове. Избягайте от скуката и грабнете вашия чифт!