Дамски есенни боти – страхотен избор за повече стил

Posted by admin 09.10.2019 0 Comment(s)

Вече сме имали възможност да пишем, за дамските боти като един предпочитан избор за есенния сезон. Това са високи, топли обувки, които пасват идеално на сезона както от гледна точка на функционалност, така и от гледна точка на дамска елегантност и стил в облеклото. Дамите имат възможност да избират от богат асортимент, а ние в този текст ще разгледаме различните есенни дамски боти.

 

Първо като избор пред дамите стои дилемата – кожени дамски боти или боти имитация на кожа. И двата типа модели имат своите предимства, затова всичко стои в ръцете на дамите, които да изберат на базата на своите предпочитания. Все пак, кожените боти по начало са малко по-скъпи от ботите от неестествена кожа, но както вече казахме изборът е според дамските предпочитания.

 

Принципно, стандартните модели дамски боти са с дебела платформа в предната си част и не толкова висок ток, от 4 до 7 сантиметра. Това се води като стандартен и удобен размер за есенните улици. Има и дами които предпочитат елегантни  модели където облеченият ток минава 10-11 сантиметра. Това са обувки, които трябва да се носят с мярка и според случая, и не са за ежедневно  ползване, освен ако не са в точно определен период от време и маршрут по който дамите минават.

 

Кожената материя придава една естествена и изчистена визия на ботите, която не може да бъде нарушена лесно дори от прибавения цип. Това предполага лесно съчетание с най-различни костюми и елегантен стил през студената есен. Велурените дамски боти за есента също имат своя чар, но те трябва да се избират като цвят и излъчване вече в съчетания с облеклото, което дамите предпочитат. Същото важи и за дамски боти украсени с перли, с апликации, с катарами. Защото вече става дума за по-визуално атрактивни обувки, които имат нужда от едно хармонично съчетание с есенното облекло.