Дамски боти „Челси”

Posted by admin 08.01.2019 0 Comment(s)

Тъй като обувките тип „Челси” в началото са били носени от мъже и от жени, то съвсем естествено трендът се е развил и в двете посоки. В този текст няма да ровим в историята на този вид стилни обувки, но ще разгледаме конкретно няколко вида дамски боти, които впечатляват с качество и стил и със сигурност си заслужават цената.

 

Модните гуру от доста дълго време твърдят, че дамските боти тип „Челси” са страхотна инвестиция, защото много лесно се прикрепят към официалния стил и към облекло за неформални ситуации. Тяхната специфична остра форма и приятна височина няма как да се промени, но дизайнерите правят какви ли не съчетания, за да задоволят съвременните предпочитания.  

 

Един от най-впечатляващите модели е розови бори с черна ивица при глезена. Такива интересни цветови съчетания правят ботите да изглеждат бляскави и скъпи.

 

Лачените „Челси” боти за жени също са тренд, който много силно върви. Особено удобни са моделите  по-широки в горната част на талуса. Особено са привлекателно когато под лачената материя прозира червеното в неговите най-тъмни нюанси.

 

Едно връщане към ретро стила е за бели челси боти, в класически дизайн, които няма как да не отключат ахващите погледи по улиците. Това е едно от качествата на красивите „Челси” боти – привличат вниманието.

 

Когато изберете челси боти в лъскав и сребрист диско цвят, знайте, че те са предназначени за парти. Такива купонджийски модели могат да бъдат и ботите с  арт привкус, при които се съчетава нестандартна конфигурация от метална пета, задна част в кадифен цвят и лъскаво черно напред.

 

Различните модели дамски боти „Челси”, които предлага пазарът, са подходящ начин да изберете такъв чифт за конкретен случай или за любимия ви начин на обличане. Така както челси ботите се появят най-неочаквано в света на музиката, модата и киното, така те могат да се превърнат в съществена част от вашия гардероб и да влязат в употреба точно тогава, когато са най-необходими.