Да надникнем в интересната колекция от дамски обувки на Кейт Мидълтън

Posted by admin 13.07.2019 0 Comment(s)

Кейт Мидълтън, безспорно, е една от модните икони за последните няколко години. Британската принцеса и бивша дюкеса е символ на изискана и елегантна визия. Обикновено, тя залага на семплите дрехи и дамски обувки. Като всяка дама с високо положение в обществото и семейство, за което да се грижи обаче, тя има особен афинитет към класическите модели дамски обувки.

 

И все пак, може би, ще останете леко изненадани, като разберете, че любимите обувки на Кейт не са само онези високи токчета в черна кожа, които притежава всяка кокона или жена от офис средите. Напротив, при Мидълтън нещата седят другояче и смятаме, че за вас би ви било интересно да се запознаете с нейните типични обувки, а те най-често съчетават и двете: идеята за комфорт и усещането за непринуден изискан стил:

 

Кейт обича обувки на платформа

Сега, когато има вече две деца, след които да тича, а те са в точно такава възраст, Кейт успешно успява да замаже очите на папараците и едновременно с това да бъде винаги в една крачка с малчуганите си. За да не изостава от тях, но и за да изглежда добре на поредната папарашка снимка (не че е толкова суетна, но положението й я задължава) тя залага на елегантни дамски обувки на платформа.

 

Кейт е почитателка на квадратния ток

Ето още един трик от Мидълтън да се чувства удобно и да изглежда стилно: обувките на нисък квадратен ток. Разбира се, те са в черно или телен цвят, за да пасват на всички налични нейни рокли и костюми, а освен това са от естествен кожа или велур.

 

И все пак, в гардероба й има множество обувки на висок ток

Те са задължителна част от визията й, но слуховете твърдят, че Кейт се сдобива този тип дамски обувки по поръчка. Причината е, че тя има особени ходила, които бързо се изтощават и нараняват, поради което трудно си намира удобни обувки.