Цветни обувки

Posted by admin 01.09.2016 0 Comment(s)

Обувките с ток в пастелни цветове са тенденцията, която преобладава през цялата година. Те са романтични, женствени и по-добре подчертават цветовете, които избирате да комбинирате.

За тази есен избягайте от обикновените, конвенционални цветове и изберете цвят, който до сега не сте носили, защото сте мислили, че не ви отива или че не е за вас. В пастелни зелени обувки може да направите вашето лично изявление и да изразите собствените си виждания и представи за красивото. Затова е добре, когато ги носите, за  да се запази баланса, да се спрете на нисък профил. Свободно от обичайните цветове,  комбинирайте пастелни обувки с дрехи в тихи, приглушени, нюанси. Те предпочитат набор от естествени тонове, които са най-удобната и безопасна комбинация.

Носете изрязани панталони, които ще се комбинират с асиметрична блуза в бежов цвят.  Вземете със себе си чанта с мек металически оттенък и носете бижута в земни тонове. Подчертайте полския зелен цвят като добавите елегантна бежова дамска чанта за завършек на земната цветова палитра.

Всички обувки на ток в пастелни нюанси в онлайн магазин Mes.bg може д аносите с балансирани дрехи в меки и естествени тонове, но се придържайте към монохромната техника. Добре е всички елементи на аутфита да бъдат в близки нюанси.