Цикламени обувки

Posted by admin 23.10.2020 0 Comment(s)

Когато става дума за празнуване и вечерни тоалети, изграждането на перфектната парти визия може да се окаже невероятно приятно и интересно! Какво имаме предвид? Вместо да започнете с дрехите, които ще носите, може да създадете финалния си образ, въз основа на вашите обувки. Можете да изберете сандали на висок ток със специален цвят като например в циклама.

 

 

Тази година световните дизайнери представиха разкошни цикламени обувки на ток с акценти върху тях, които уникално съвпадат с бели, черни и сребристи дрехи, придавайки изтънчен вид на всеки тоалет! 

 

Носете разкошна черна рокля и зашеметяващи цикламени обувки ток и откраднете всички погледи!  Черен вечерен тоалет с рокля тип молив изглежда невероятно красиво, стилизиран с цикламени аксесоари. Дизайнерите на модните подиуми в столиците на модата представиха модели цикламени лачени обувки с метални украшения, сандали, декорирани със връзки на глезена и сатенени панделки, токчета с квадратна форма и пайети, сандали в цвят металик с кристали „сълзи“ и пр.

 

Цикламени официални обувки се предлагат в широка гама: те могат да бъдат сложни, с оригинален силует, богато украсени и т.н. Най-модерните опции дамски цикламени обувки за този сезон играят с цвят, текстура и орнаменти, въвеждайки нов въздух в класическите опции, издържали теста на времето.

 

С други думи, забравете за класическите си черни модели обувки за тази година и се обърнете към лъскави и специални обувки в неочаквани цветове. Така наример, с цикламени обувки на платформа ще надградите вашия тоалет и ще дадете съвсем различен краен резултат на вашия избор на дрехи в непреходен, класически стил. Носете платформи, защото те са много удобни в дните, в които ви очаква дълъг списък със задачи.

 

Например класическата черна рокля, която изглежда изключително елегантна за фирмено парти, съчетана с оригинални цикламени спортни обувки, чанта, шал и бижута, е перфектно решение и за всички онези нощи, когато излизате с приятелите си за релаксираща напитка и бурни танци... и се прибирате чак на зазоряване.