Червеният цвят – вечната класика!

Posted by admin 12.01.2019 0 Comment(s)

Повечето от нас нямат, нито воля, нито възможност, напълно сами да актуализират гардероба си всеки моден сезон. В допълнение, ние сме по-заинтересовани от основните модни тенденции, а не от екстравагантната мода на подиума, характеризираща се своите шокиращи и нерядко скандални "модни писъци" и провокативни послания. Повечето жени и то по-често младите жени, не знаят как точно да съчетават цветовете и как те влияят върху околните. Този пост ще се опита да даде повече светлина върху тази тема.

 

Например, жълтото придава на червеното топло, меко, комуникативно и динамично усещане. Същевременно черно, синьо и зелено подобряват ефекта си, когато са в комбинация. Ето защо е целесъобразно да се експериментира с разнообразни аксесоари при червените офис костюми, за да се постигне хармония и баланс на цветовото възприятие.

 

Известно е, че белият и черният цвят не се намират самостоятелно в природата в чиста форма. Има много нюанси и цветови комбинации, които ни позволяват да създаваме тоалети, които са в съответствие с нашето настроение в момента, благодарение на нашия автентичен "подпис", който постигаме с цветни, актуални принтове.

 

Интересни резултати бяха получени чрез провеждане на експеримент с помощта на теста „Luscher“ - тестът за избор на цвят.

 

Например, момичетата, които предпочитат елементите в гардероба си с червен цвят, по време на бременност променят предпочитанията си, избирайки дрехи в жълто, както и всички нюанси на синьо и зелено. На подсъзнателно ниво има отхвърляне на този провокативен и агресивен цвят в полза на оптимистичната и релаксираща цветова схема.

 

При стресови ситуации хората обикновено предпочитат дрехи в синьо и зелено. Оптимистите избират нюанси на жълто, които те свързват с яркостта на живота.

 

Ето защо, ако искате да привлечете вниманието, изберете червена вечерна рокля. Искате ли да се подчертае положителната ви настройка - купете костюм, палто или сако в модерен наситен оттенък на червено. Ако този цвят ви изглежда твърде привличащ вниманието, заложете на малък красив аксесоар в мек нюанс на червено: чанта, шал, шапка, обувки или ботуши. Тези идеи ще ви помогнат да възстановите енергията, ако сте имали труден период в личния ви живот или в работата.

 

Дрехите и вечерните рокли в червен цвят се избират от момичета и жени, които имат дух, способни са да обичат, страстни са и са темпераментни. Тези жени са уверени в себе си и в действията си, винаги са във форма и имат изряден външен вид, маникюр, грим и прическа.