Черни лачени обувки

Posted by admin 26.03.2021 0 Comment(s)

Тази година дамските обувки могат да бъдат всичко друго, но не и скучни. Странно е, че дори класиката, колкото и да не ви се вярва, е представена в опции, които са не по-малко интересни за носене, от супер екстравагантните и оригинални модели.

 

 

Сложни модели с модерна декорация с камъни, метал, кристали и пайети, различни нюанси, редки видове кожа, пух и дори пера - никога досега декорацията не е била толкова ярка, забавна и дори зашеметяваща.

 

Черни лачени обувки на ток

Модерните черни лачени обувки с висок и широк ток са една от основните тенденции  обувки през тази година. Тези обувки отдавна са се превърнали в класика, но тази година са хит обувките с удобен ток. Дизайнерите успяват да ги направят предизвикателни и женствени. В търговската мрежа се предлагат от модели с атрактивен декор до такива с подчертано нескромна мрежа и дори модели с романтична каишка около глезена.

Обувките с ток с оригинална форма са изключително модерни: тънки и центрирани токове, изненадващо масивни и удобни токове, токове със странна геометрична форма тази година хипнотизират модния свят със своята скулптурна елегантност.

 

Дамски лачени обувки с остър връх и чорап

Заострените обувки с дискретен ток се връщат в орбитата на фаворитите на модните дизайнери. Тази тенденция не е толкова активна, колкото миналия път, но все пак: почти всички дизайнери показаха на подиума поне по един чифт заострени боти и потуши с чорап.

Особено изящно изглеждат моделите с остър връх и чорап в комбинация с други настоящи тенденции - например, с материал с различна текстура, с луксозна змийска кожа или в телесен цвят.

 

Модерните черни обувки от лак са с универсален стил

През тази година в тенденция са дрехите, вдъхновени от мъжкия гардероб. Това разбира се, до известна степен се отнася и за обувките. Обувките, които и мъжете, и жените могат да носят, са отговорът на тенденциите в съвременния свят. Естествено, тези обувки в унисекс стил трябва да имат определен характер.