Чехли с пухчета

Posted by admin 23.09.2019 0 Comment(s)

Всяка година пазарът на облекло и обувки предлага своите изненадващи нови решения, които се превръщат в основен избор за много потребители. Така се случи и тази година, като изненадващия избор сред много дами и момичета бяха дамските чехли с пухчета.

Това са чехли, които са разлика от масовите модели са много по-елегантни и могат да се носят в много повече ежедневни ситуации. Не че масовите модели не могат, но просто няма да излъчват същата стилна аура около дамския крак.

 

Характерното на чехлите с пухчета е, че те са със същата структура като на обикновените чехли, но именно пухчетата са тези, които променят визията. Самите пухени декорации също са различни и могат да се избират според предпочитанията. Има модели при които пухчетата са по-малки, други са със среди размери, но има и такива чехли, при които пухчетата стоят сякаш като рошава прическа от горната страна на стъпалото.

 

Обикновено моделите чехли с пухчета с едноцветни. Много често цветът на самата чехла и на пухеното украшение преливат един в друг. Черното е характерен цвят за този вид дамски обувки; розовото също е вариант; бялото също е предпочитано от дамите. Има и модели, които са още по-официални при които се търси контраст между чехъла и пухчето. Например черно с розово; дървесен цвят с черен пух, изцяло сиви чехли с пухчета също стоят добре на дамския крак. Е, изборът е винаги във ваши ръце.