Чанта за плаж

Posted by admin 21.08.2020 0 Comment(s)

Лятото е време на ваканции и пътувания. Какво може да бъде по-хубаво от това да се настаните на плажа край морето, далеч от суматохата на града. Но всеки път, отивайки на плажа, се сблъскваме с факта, че е важно да вземем със себе си много неща, необходими за комфортен отдих. Плажна кърпа, слънцезащитна козметика, четка за коса, огледало, плодове и вода. Но това далеч не е целият списък... Ако сте на почивка с деца, тогава смело удвоете този списък. В тази ситуация просто не можете да минете без просторна чанта за плаж.

Моделите Shopper представляват чанти за плажа с практически  неограничен капацитет от пространство и разпледеления. Чантата има две дръжки и едно основно отделение. Този модел на чантата за плаж може да бъде направен от различни материали като кожа, велур, набук, лак и други, но най-успешният вариант чанта з плаж, разбира се, е чантата, изработена от текстил. От нашата цифрова платформа mes.bg може да закупите много такива чанти за плаж онлайн!

 

Текстилните чанти се радват на световно признание от дълго време и те бързо превзеха пазара, тъй като са задължителни за летния сезон. Моделите на тези чанти се отличават със своята лекота и мекота и са представени в огромна гама от цветове и щампи. Ние предлагаме богат набор от такива модели чанти за плаж online – разгледайте нашия онлайн каталог и изберете най-подходящия за вас!

 

Чантите в морски стил остават класика в жанра! Те обикновено са със сини, бели, сиви или червени модели с райета, както и със сладки щампи с екзотични животни, тропически цветя, сочни плодове, фламинго, палмови листа, котви и миди. Тези модели винаги провокират асоциации, които се свързват с почивка.

 

Подходящи  са и плетени чанти за плаж със сладки щампи Заложете на чанта за плаж черна, сметана, куркума, корал и други от нашата продуктова гама и се наслаждавайте на вашата ваканция.