Ботуши с висок ток

Posted by admin 25.08.2021 0 Comment(s)

Подготовката за есента вече е започнала! Коса, нокти, дрехи, обувки…. Всички искат да бъдат перфектни и лъскави. Радостта е като магия и звезден прах, затова е време да приготвите най-лъскавите елементи от гардероба си.

Онлайн магазин Mes.bg предлага официални обувки, ежедневни обувки, спортни обувки, обувки с нисък ток, обувки със среден ток, обувки с висок ток, обувки от естествена и еко кожа, обувки от набук, обувки от велур и лачени обувки.

Вечерните събития предварително изискват от вас да се изкачите с динамично и секси настроение на  висок ток дамски ботуши, за да се откроявате!

Може да изберете да носите остри,  кожени обувки  за елегантен и изискан външен вид. Комбинирайте елегантни обувки с къси дънкови панталонки с бродирани пайети и етно туника за впечатляващ външен вид! Ако изберете пола или къси панталони със скреж, ризата ви трябва да бъде по-семпла.

За горната част изберете черна блуза и черно яке за балансиран и супер стилен ефект. Разбира се, може да добавите още малко блясък със златна верижка и кадифена вечерна чанта със златни детайли.

Бъдете с уникална черна рокля, която да ласкае женствените извивки и да подчертава предимствата на тялото ви. Партито започва, шампанско в кристални чаши, а вие открадвате погледите на всички!