Ботуши с косъм

Posted by admin 25.09.2019 0 Comment(s)

В един такъв текст винаги има възможност да се породи спор между защитниците на животни и тези, които използват обувки с вплетени животински елементи в тях. При моделите ботуши с косъм, втората възможност е много вероятна, защото има най-различни модели, при които върху основния ботуш е поставена „рошава” козина.

Обикновено космите се поставят в горната част на ботуша. Стандартът при цветовете на самия ботуш е спазен, това са предимно черни, кафяви, сиви ботуши, а косъмът може да е оцветен различно – в светли и тъмни нюанси – което създава още по-стилна визия на самата обувка.

Ботушите с косъм са предимно дамски обувки. Те нямата много голяма височина на подметката, защото тогава косъмът би бил ненужен. Много често моделите ботуши с косъм се означават и като апрески. Има дамски модели, които са толкова впечатляващи, че сякаш на краката си дамите са поставили някакво  рунтаво животни да ходи вместо тях.

Разбира се, честно е да оставим избора откъм естетика и визия на почитателите на моделите ботуши с косъм. Те са подходящи за есента и зимата, защото към вече направения да топли ботуш, добавят още топлина за крака, която да обхване зоната над глезена, та чак до прасеца.