Боти – класически мъжки обувки за есента

Posted by admin 11.10.2019 0 Comment(s)

Заповядайте в света на мъжките боти, които са истинския избор за есента. Това е разнообразен свят от модели мъжки обувки, които по един естествен начин се вписват в есенния пейзаж и осигуряват комфорт на мъжкия крак и подчертават мъжката елегантност.

 

Класическия пример за мъжки боти за есента са моделите черни мъжки боти, които са кожени, с висок конч, с дълги връзки и е с една форма, която много наподобява така добре известните кубинки. Височината на тока на такива модели, достига понякога до 4 сантиметра, което още повече засилва присъствието на мъжката фигура.

 

На пазара на мъжки обувки в България има най-разнообразни модели боти, които са подходящи за есента. Кожените модели не идват само в класически вариант, но има и такива, които са с равна подметка и с много изчистен външен вид. Това са особено елегантни боти, които са обшити като обувка, но са с височина като за боти.

 

Освен класическите боти в черно, мъжете могат да избират боти с масивни подметки в топли цветове и стабилна подметка със заден ток 3.5 сантиметра. Ботите стил „Челси“ също не са за пренебрегване, защото имат много стилно и красиво излъчване. Изобщо производителите на обувки залагат много на елегантността и не оставят на пазара да се появят слаби модели. Дори ако се вгледате в различните модели, ще видите много влияния от класическите обувки, които се прехвърлят върху дизайна на ботите, което ги прави още по-елегантни.

 

Тъй като мъжете са по-малко суетни от гледна точка на съчетанията на дрехите (поне така изглежда на пръв поглед), то при тях е много по-лесно да изберат своите нови боти за есента. Мъжките модели са по-изчистени, с по-малко аксесоари и естетически допълнения, което ги прави подходящи за съчетания както с дрехи по-неглиже, така и в по-официално облекло. Така че уважаеми господа, време е да изберете вашия страхотен модел боти за есента.