Дамските дънки през зимния сезон

Posted by admin 08.11.2019 0 Comment(s)

Не съществува дамски гардероб, в който не присъстват любимите ни съвременни панталони. Да, говорим за дънки. Е, добре, може би, все ще се намери някоя дама, която отрича дънките, но трябва да си признаем, това е тотална рядкост. Дамските дънки са основа на много визии и са решение за много от моментите в стил „нямам дрехи“, „ами сега какво да облека“, „с какво точно да съчетая тази блуза или обувки“. И в същото време, дамски дънки има много различни, защото колкото по-популярни стават те, толкова повече кройки и вариации се появяват на пазара. За което пък ние, дамите, можем да сме само щастливи. И когато влезем в магазина и се зачудим какви дънки да си купим този път, естествено, водещ фактор са актуалните тенденции. Ето ги и новите трендове в дамските дънки за настоящия есенно-зимен сезон, с които да се съобразите при следващата си шопинг терапия:

Дънки клош
Те са част от модата на 70-те години и са отличен начин да покажете перфектните си извивки и да заложите на любимите си боти в избора на обувки. Освен това, дънки клош чудесно се комбинират с елегантни ризи и с широки тениски. 

Чарлстон или дънки в каубойски стил

Ако вие сте от дамите, които не желаете да влизате в образа на съвременната лолитка, това е моделът дънки за вас. Смело заложете на съчетанието с велурено сако или карирана риза. За обувките, решението си е изцяло ваше, но грубата кожа е чудесен вариант за материя. 

Дънки с кръпки

В цялост, пачуърк дизайнът е силно залегнат в дамската есенно-зимна мода през тази година. Такива дънки ще намерите в различни кройки, но самите кръпки са ярки и крещящи за свобода, младост и небрежен стил. 

Моите дънки на цветя

Дънките с бродерия на цветя ви се струват нелепо, но като видите няколко популярни личности в тях, сме сигурни, че и на вас ще започнат да ви допадат.