Всички правим тези модни гафове

Posted by admin 30.10.2019 0 Comment(s)

Не че ни е простено, но просто има грешки, които всички ние допускаме в модата. Разбира се, изключения се намират, но е истина, че има такива модни гафове, които допускаме всички. Днес, ще се спрем именно на тях, като целта ни е да ви намекнем, че е твърде вероятно и вие да сте от прегрешилите в случая и ще трябва да впрегнете усилия за да не допускате такива грешки във визията си. Ето за кои модни гафове говорим:

Купуването на много поли, сред които нито една да не е класическа

Сред всички дамски дрехи, дамската пола е най-трудна за съчетание. Дори дамските панталони са лесни за комбиниране с разнообразни пуловери, ризи и блузи. При полата нещата са малко по-сложни, което създава и необходимостта да имате поне една класическа пола. За другите остава, те да са закупени с мисълта за конкретна горна дреха (в това число и връхна дреха).

Носенето на светли обувки с тъмни дрехи

Най-големият гаф е да съчетаете бели или други светли обувки с черен чорапогащник, но и сами по себе си и тъмните дрехи – рокли, поли и панталони, най-вече къси панталони – не са добра идея за вашите кафеви боти или тъмно сини обувки на висок ток. 

Носенето на рокли от сутрин до вечер

Роклята е специфична дреха, но тя не може да е единствената в гардероба ви. Женствената й същност ще се изчерпа върху тялото ви в даден момент, което пък ще й отнеме от обичайното очарование. Хубаво е да залагате на женствените дрехи по-често от дамските панталони, но в един момент трябва да покажете на околните, че можете еднакво добре да носите и комбинирате и клинове с тениски, та дори и дънки.