Правилата на идеалния дамски офис дрескод

Posted by admin 29.10.2019 0 Comment(s)

Да изглежда отлично в офиса е, вероятно, ако не мечта, то поне топ цел на всяка жена. Но дамите днес невинаги успяват да се справят с тази задача, та макар и да имат доста по-голям избор от дрехи по сравнение с жените от миналото. Истината е, че не толкова разнообразието от модели ризи и кройки рокли на пазара, колкото усетът към стила и правилният подход към добре подбраното облекло са ключови в тази цел. На вас би могло да ви стане по-лесно да я осъществявате, ако започнете да спазвате следващите правила на идеалния дамски офис дрескод:

Старайте се всеки ден

Изграждането на перфектен офис стил е въпрос на навик и офис. Ако искате да започнете да избирате идеалната риза за определен панталон дори сънени всеки ден, трябва да полагате усилия всеки ден. Рано или късно ще придобиете това умение.

Не забравяйте, че в съвременния бизнес има разлика от офис до офис

И не е задължително да носите само черни сака и черни поли с дължина под коляното, ако сте в маркетинг отдела. Там дори трябва да създавате впечатление за себе си като за творческа личност. Залагайте на разчупени рокли, обувайте модерни ботуши и боти

Оставете деколтето за след 18:00 часа

Просто не е уместно и адекватно да се разкарвате с тези гърди през целия ден и пред целия персонал. Да, на първия ден ще привлечете погледите с тази рокля или блуза, но от следващия вече ще сте по-скоро лека, отколкото секси.

Не е вярно, че са ви позволени само черното, сивото и бялото

Всъщност, подобна визия не е успешна дамска офис визия, а признак за липса на добър вкус и умение да подбирате дрехите си, включително и да импровизирате в комбинациите с тях.